MENU
Головна » 2012 » Серпень » 25
З давніх давен особливою формою покаяння були хресні ходи до правосланих святинь. Вже протягом багатьох століть, шукаючи Божої милості, християни приходять поклонитися до святих місць, до мощей угодників Божих, до чудотворних ікон, якими Господь так щедро наділив нашу правослану землю, її храми та монастирі.
Радіє серце від того, що й в наш час проводиться багато хресних ходів. Один із таких ходів відбувся з благословення Архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія 20 серпня 2012 року в Здолбунівському благочинні. Це був хресний хід православної молоді благочиння за маршрутом Мізоч-Дермань-Гільча.
О 8 годині у Різдво-Богородичному храмі смт Мізоч було відслужено молебень подорожуючим, який очолив благочинний Здолбунівського району протоієрей Олександр Карпюк. Також з напутнім словом звернулись до присутніх, яких було майже двісті чоловік, благочинний, керівник єпархіального відділу по розвитку духовності серед молоді пр ... Читати далі »
Переглядів: 1132 | Додав: pruxod | Дата: 25.08.2012 | Коментарі (0)

 
З чого все починалось
 
Якби хтось запитав, яка найголовніша подія року, то я відповів би – ІІІ З’їзд православної молоді Рівненщини. Впевнений, так само сказали б ще двісті чоловік, які приймали в ньому участь. Офіційно з’їзд проходив з 7 по 11 серпня цього року. Для команди ведучих він розпочався на два місяці раніше, а саме з того моменту, коли владика Варфоломій запросив Дениса Таргонського на розмову та попросив розробити програму з’їзду. А далі все пішло по сценарію минулого року. На другий день ми втрьох (до цієї справи безперечно долучається ще Антон Романуха) на сходах школи № 26 обговорюємо чорновий варіант програми. Спочатку визначаємо тематику з’їзду. Пропонуються різні варіанти, однак перемагає тема, запропонована Антоном: «Православна сім’я» (кожен день ма ... Читати далі »
Переглядів: 651 | Додав: pruxod | Дата: 25.08.2012 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz