MENU
Головна » 2011 » Жовтень » 28
Почаїв – головна святиня і осередок духовного життя Західної України. Сюди їдуть паломники зі всого світу, щоб помолитись, отримати зцілення та духовну підтримку. Щоб показати учням недільної школи с. Нова Мощаниця цю благодатну обитель, 27 жовтня була здійснена паломницька поїздка до цих святих місць.
Настоятель місцевого храму, о. Ігор, перед поїздкою розповів дітям про історію заснування Почаївскої Лаври, про її засновника - преподобного Іова, про ікону Почаївської Божої Матері.
З цікавістю та острахом чекали дітки своєї черги, щоб прикластись до мощей преподобних Іова та Амфілохія Почаївських, а найбільше всі хотіли побувати у пещері, де колись молився преподобний Іов. І через майже три години стояння в черзі, їхні мрії збулися. Яка ж радість світилася в їхніх очах, коли вони там побували. Потім всі дружно попили святої водички зі Стопи Божої Матері та з’їли смачні монастирські просфори. Після Почаєва ми піднялися на Божу Гору, та по дорозі відвідали джер ... Читати далі »
Переглядів: 944 | Додав: pruxod | Дата: 28.10.2011 | Коментарі (0)

У неділю 23 жовтня духовенством Свято - Катеринівського храму, було звершено освячення Новосооруженного Хреста на перехресті доріг  на виїзді з м.Здолбунів. По благословеню настоятеля Свято-Катеринівського храму протоієрея Олександра Єгорова братчиками і сестричками храму було взято дозвіл на спорудження і місце у міської влади, а також зібрана лєпта на встановлення Хреста Господнього. ... Читати далі »
Переглядів: 1082 | Додав: Aleksandr | Дата: 27.10.2011 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz