MENU
Головна » 2011 » Квітень » 26
Напередодні великого свята Пасхи Господньої, за ініціативи районної влади, та з благословіння настоятеля Свято-Миколаївської парафії протоієрея Валерія Усика, відбулось прибирання біля джерела святого Миколая та біля пам’ятника Богдана Хмельницького у Гільчі. В роботі були задіяні працівники районної державної адміністрації, відділу освіти, ветеринарної служби району та учні Гільчанської середньо-освітньої школи, а також прихожани церкви.
Дякуючи Богу і Святителю Миколаю, робота проходила згуртовано і з піднесеним настроєм. Хоча роботи було багато, але во славу Божу на святому місці працювати було легко.
Користуючись нагодою, хочу подякувати всім, хто взяв участь в прибиранні території. Хай Милосердний Господь, по молитвах Святителя Миколая, подасть всім учасникам суботника добре здоров’я й благополуччя у земному житті і нехай благодать Господня перебуває з усіма Вами.
Переглядів: 914 | Додав: pruxod | Дата: 26.04.2011 | Коментарі (0)

 
З нагоди 25-ї річниці Чорнобильської трагедії Архієпископ Варфоломій, керуючий Рівненською єпархією УПЦ, благословив духовенству Рівненської єпархії посилити свої молитви і звершити у Світлий вівторок 26 квітня заупокійне богослужіння за усіх тих, хто ціною свого життя запобіг поширенню страшного лиха. Архієпископ Варфоломій благословив прочитати за богослужінням Послання Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України з нагоди Чорнобильской трагедії.
 
http://rivne-pravoslavne.org.ua/
Переглядів: 655 | Додав: pruxod | Дата: 26.04.2011 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz