MENU
Головна » 2011 » Квітень » 01
1 квітня благочинний Здолбунівського району, на запрошення підприємця Андріюка Олександра Мусійовича, освятив фірмовий магазин "Мізоч-продукт".
Ця подія є приємною для всіх жителів селища. Адже продукція "Мізоч-продукту" відрізняється якістю й користується не аби-яким попитом. Тепер до свята Пасхи всі бажаючі зможуть придбати м’ясні вироби за цінами від виробника. Також відкриття магазину - це нові робочі місця, що є дуже важливим у наш час.
Потрібно відмітити, що Олександр Мусійович здобув велику повагу у людей селища та й далеко за його межами, адже сьогодні він - депутат обласної ради. Мабуть немає такої бюджетної установи чи людини, що потрапила в скрутне становище, яка не отримала допомоги від Олександра Мусійовича.
Багато допомагає Олександр матеріально й доброю порадою щодо виконання робіт й Різдво-Богородичній церкві смт Мізоч, та й іншим церквам.
На даний час у Мізоцькі ... Читати далі »
Переглядів: 1950 | Додав: pruxod | Дата: 01.04.2011 | Коментарі (0)

 
Святейший Патриарх Московский и всея Руси Кирилл благословил совершить 26 апреля во всех храмах Русской Православной Церкви молитвенное поминовение жертв Чернобыльской катастрофы.
В день 25-летия Чернобыльской трагедии, 26 апреля 2011 года, за Божественной литургией по заамвонной молитве произносится краткое слово, затем: Христос Воскресе — трижды,
Со духи праведных скончавшихся:
и ектения:
— Помилуй нас, Боже:
— Еще молимся о упокоении душ усопших рабов Божиих пожарных, спасателей и всех, от катастрофы Чернобыльской до смерти уязвленных, и о еже проститися им всякому согрешению вольному же и невольному.
— Яко да Господь Бог:
— Милости Божия ... Читати далі »
Переглядів: 605 | Додав: pruxod | Дата: 01.04.2011 | Коментарі (0)

Ще на початку Великого Посту парафіяни Хресто-Воздвиженського храму вбрали центральний аналой живими квітами. Звичайно, що квіти були без води й почали в’янути. І ось, у Хрестопоклонну Неділю сталося диво. Квіти ожили, а два тюльпани підняли свої голівки, ніби тягнучись до неба. Коли дивишся на ці квіти, здається що вони нещодавно зрізані.
Потрібно відмітити, що це не перший чудесний випадок у Богдашівському храмі. На нашому сайті вже двічі був поданий матеріал з фотографіями про те, що квіти, якими був убраний виносний хрест (до речі, в Богдашеві у виносний хрест вміщена частичка Животворящого Хреста Господнього), піднімали голівки й тягнулися до неба. Сьогодні вже пройшло п’ять днів від Хрестопоклонної Неділі, а тюльпани й досі знаходяться в такому ж стані.
 
Прот. Олександр Карпюк
 
 
ФОТО:
Переглядів: 854 | Додав: pruxod | Дата: 01.04.2011 | Коментарі (1)

Сайт створено у системі uCoz