MENU
Головна » 2010 » Вересень » 09
Упродовж сьомої сесії законодавчий орган України планує розглянути низку законопроектів з питань державно-церковних відносин. Такий висновок дозволяє зробити аналіз проекту порядку денного, складеного за пропозиціями комітетів Верховної Ради, що оприлюднений на парламентському порталі, – повідомляє Інститут релігійної свободи.
Серед підготовлених до розгляду питань значиться лише один законопроект з даної проблематики. Йдеться про проект №2419 депутата Геннадія Москаля («Народна самооборона») про внесення змін до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» щодо запобігання діяльності релігійних культів деструктивного типу та тоталітарних сект.
Однак Комітет з питань культури і духовності підготував постанову про відхилення даної ініціативи. На думку профільного Комітету, пропоновані зміни «суттєво обмежують основні права і свободи як релігійних організацій, так і окремих громадян, зумовлюють невиправдане втручання у їх діяльність з боку держави, не відпов ... Читати далі »
Переглядів: 631 | Додав: pruxod | Дата: 09.09.2010 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz