MENU
Головна » 2010 » Серпень » 10
 
9 серпня, в день пам’яті святого великомученика і цілителя Пантелеімона, в Свято-Троїцькому жіночому монастирі с. Дермань відбулося святкове богослужіння.
Очолив Божественну літургію Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій, а співслужив йому Архієпископ Чимкентський і Акмолинський Єлевферій.
Також за богослужінням молилися священики Рівненської (зокрема Здолбунівського благочиння) та інших єпархій.
Протягом всього богослужіння була злива, що завадило багатьом людям прибути на богослужіння.
Після святкового молебню до святого великомученика Пантелеімона, Владика Варфоломій виголосив проповідь і закликав на всіх Боже благословіння.
Всі присутні молитовно приклалися до чудотворної ікони святого великомученика Пантелеімона з часточкою його святих мощей, що ... Читати далі »
Переглядів: 1124 | Додав: pruxod | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)

 
7 серпня, в день праведної Анни, матері Пресвятої Богородиці у скиту на джерелі в с. Онишківці Дубенського району відбувся традиційний фестиваль дитячої пісні.
Серед дитячих хорових колективів було й два колективи зі Здолбунівського благочиння.
Це дитячі хори Свято-Троїцького Дерманського жіночого монастиря та Свято-Катеринівської парафії м. Здолбунів.
Хоча гроза і сильна злива й стали на заваді учасникам фестивалю, але їхній виступ відбувся на достойному рівні.
Вітаємо юних хористів і бажаємо творчих злетів у майбутньому.
 
Переглядів: 856 | Додав: pruxod | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)

 
З благословіння Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, з клопотання Архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія, на прохання благочинного Здолбунівського району, протоієрея Олександра Карпюка, підприємець-меценат Андріюк Олександр Мусійович у день свого народження, 8 серпня 2010 року, був нагороджений орденом УПЦ "Святителя Димитрія Митрополита Ростовського".
Орден вручив імениннику благочинний в присутності районної влади та інших шановних гостей, що зібралися привітати Олександра Мусійовича.
Бажаємо Олександру Мусійовичу міцного здоров’я, Божого благословіння, та духовних і тілесних сил для подальшого милосердного служіння Богу та людям.
Щиро вітаємо іменинника з Днем народження та високою нагородою.
Переглядів: 696 | Додав: pruxod | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz