MENU
Головна » 2009 » Грудень » 11
 
Дорогі браття і сестри!
З щедрої Своєї ласки милосердний Господь знову благословив нас зустрічати велике християнське свято — Різдво Христове; свято, яке дарує нам невимовну радість та сповнює наші серця щирою вдячністю Богу за Його любов до впавшої у гріховну безодню людини. Предвічне Слово заради нашого спасіння прийшло на землю, втілилося від Духа Святого і Марії Діви і стало Людиною. Сповнилася давня обітниця про спасіння, яке прийде з небес через народження Сина Божого. Тому святий пророк і псалмописець Давид радісно вигукує: «Господь кріпость людям Своїм дасть. Господь благословить людей Своїх миром» (Пс.28.11).
Син Божий нині з нами на землі: «Нині Христос рождається... нині Безначальний починається... Сили Небесні радіють і земля з людьми веселиться...» (стихира свята). Про цю радісну подію, яка прийшл ... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: pruxod | Дата: 11.12.2009 | Коментарі (0)

Жителі інтернату с. Урвенна після святкування
 
Давно для всіх нас стало звичаєм майже щодня відзначати професійні або соціальні свята.
3 грудня відзначається день інвалідів. Святково і водночас цікаво провели це свято в Урвенському будинку-інтернаті Здолбунівського району.
В цей день настоятель храму Казанської ікони Богородиці с. Урвенна відслужив молебень для жителів інтернату. Після цього відбувся концерт, на якому з художніми номерами виступали жителі будинку-інтернату. Вони продемонстрували вміння співати під баян та інші музичні інструменти. Всі присутні послухали концерт із великим задоволенням. Дирекція будинку до свята придбала тенісний стіл, караоке і багато іншого, щ ... Читати далі »
Переглядів: 820 | Додав: pruxod | Дата: 11.12.2009 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz