MENU
Головна » 2009 » Лютий » 14 » Хресний хід з оновленими іконами до Різдво-Богородичного храму селища Мізоч + ФОТО
16:45
Хресний хід з оновленими іконами до Різдво-Богородичного храму селища Мізоч + ФОТО
 
14 лютого відбувся хресний хід з трьома оновленими іконами з дому Довгаль Марії до Різдво-Богородичного храму смт. Мізоч.
Хресний хід розпочався о 15 годині. Очолив хресний хід благочинний Здолбунівського району, настоятель Різдво-Богородичного храму смт. Мізоч протоієрей Олександр Карпюк. Йому співслужили священики Василій Ярошик, Миколай Семенюк та Василій Начев, які є священиками Здолбунівського благочиння та жителями селища Мізоч, а також велика кількість православних віруючих.
З вулиці Гагаріна хресний хід направився на алею, яка веде на центральну вулицю селища - Липки. Далі вулицею Сурмичі хресний хід направився на вулицю Шевченка через центр Мізоча, та на провулок вулиці Дерманська, на якій знаходиться мізоцька церква.
Протягом хресного ходу до нього приєднувалися люди. На перехрестях та в місцях найбільшого зібрання людей священики благословляли людей святими іконами.
У храмі було відслужено молебень до Божої Матері та акафіст Іісусу Сладчайшому. Також були прочитані записки за здоров’я, що були подані віруючими.
Благочинний звернувся до присутніх зі словом повчання, у якому, зокрема, закликав до цілування ікон з вірою та покаянням, а не з простою цікавістю. Всі присутні приклалися до ікон під спів церковного хору.
Ікони перебуватимуть у храмі до обіду завтрашнього дня. Після святкового богослужіння та молебню вони будуть повернуті у дім господарки.
Багато священиків виявили бажання провести подібні хресні ходи з оновленими іконами у своїх парафіях, на що Довгаль Марія дала згоду.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ
 
Вихід з дому Довгаль Марії
 
Початок Хресного ходу
 
 
Хресний хід прямує вулицею Гагаріна
 
Благословіння святими іконами
 
Вихід на центральну вулицю селища
 
 
 
На вулиці Шевченка та провулку вулиці Дерманської
 
Люди чекають біля храму
 
Біля церковних воріт
 
 
Ікони на святому Престолі
 
Початок молебню
 
Читання Євангелія
 
 
 
Під час читання Акафісту
 
Цілування святих ікон
 
 
 
 
Переглядів: 1540 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Liska • 13:19, 07.03.2012
Велике спасибі !
avatar

Сайт створено у системі uCoz