MENU
Головна » 2008 » Грудень » 26 » Православна Церква молиться про загиблих і постраждалих внаслідок вибуху житлового будинку в Євпаторії
15:03
Православна Церква молиться про загиблих і постраждалих внаслідок вибуху житлового будинку в Євпаторії
 
Як повідомляє офіційний сайт єпархії, з благословення правлячого архієрея митрополита Сімферопольського й Кримського Лазаря, у всіх храмах єпархії з сьогоднішнього дня проходять заупокійні панахиди по кримчанах, які загинули внаслідок вибуху житлового будинку в Євпаторії, і молебні про здоров'я й порятунок живих, що перебувають під руїнами будинку.

Як повідомляє прес-служба Ради міністрів АРК, 24 грудня о 21 годині 45 хвилин у Криму, в місті Євпаторія на вулиці Некрасова, 67 у п'ятиповерховому шести під'їздному 95-квартирному житловому будинку 1965 року забудови стався вибух. Як наслідок - зруйновано 35 квартир (перший і другий під'їзди будинку, в яких прописані 62 мешканці) і пошкоджені квартири третього під'їзду.

За інформацією прес-служби ГУ МНС України в Криму, станом на 11:00 під руїнами будинку виявлено 17 тіл загиблих, у тому числі двоє дітей.

У прес-службі відзначають, що під завалами можуть перебувати ще близько 40 осіб.

Також частково обрушилися перший і другий під'їзди. Всю ніч на місці вибуху працювали співробітники МНС, які відразу ж приступили до розбору обвалених конструкцій задля порятунку потерпілих. Врятовані 21 особа. На разі на місці НС працюють більше 300 співробітників особового складу МНС, і більше 300 - від МВС, військовослужбовці, медики, служби міста, загалом задіяно 87 одиниць різної техніки.

На місце трагедії прибули Президент Віктор Ющенко й Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, передає УРА-інформ.

У зв'язку з трагедією Блаженніший Митрополит Володимир направив своє співчуття.
 
Докладніше читайте на порталі "Litopys.net"
 
Переглядів: 794 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz