MENU
Головна » 2008 » Листопад » 21
 
У Свято-Богоявленському соборі міста Острог (Рівненська обл.) протягом тижня по черзі почали мироточити одразу три ікони.

Наразі миро скапує в церковну посудину через кожні 5-10 хвилин. Священики мають намір помазувати ним парафіян, а місцеві вчені взяли таємничу рідину для проведення аналізу. Не виключають, що властивості незвичайного мира співпадуть з групою крові Ісуса Христа.

- Так, ми всі були збентежені, коли побачили, як з ніг Спасителя потекла рідина, схожа на кров, - відзначив церковний староста Іван Пилипчук. - Що це, звідки взялося, - ніхто не знає. Може, Господь посилає нашому храму свою благодать. Закликає через ці дивні знаки до біль ... Читати далі »

Переглядів: 891 | Додав: pruxod | Дата: 21.11.2008 | Коментарі (0)

У Здолбунівському благочинні чотири парафії цього дня святкують Престольні празники. Це свято-Михайлівські парафії сіл Мала Мощаниця, Буща, Миротин та Здовбиця.
В усіх цих парафіях відбулися святкові соборні богослужіння. Священики з сусідніх сіл, за доброю традицією, відвідують храми де відмічається Престольне свято і разом (собором) служать службу Божу.
Благочинний Здолбунівського району відвідав цього дня село Здовбиця, де й очолив святу Божественну Літургію та святковий молебень з Хресним ходом. Після богослужіння благочинний виголосив проповідь на тему свята. Настоятель храму протоієрей Миколай Климчук подякував всім присутнім за спільну молитву та запросив священиків та паломників з дальніх сіл на святкову трапезу.
 
Переглядів: 825 | Додав: pruxod | Дата: 21.11.2008 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz