MENU
Головна » 2008 » Листопад » 13
 
Захистити віруючих від псевдоправославної літератури - одне з основних завдань інтернет-порталу «Православна книга Росії» (www.pravknіga.ru). У Москві в рамках церковно-громадської виставки-форуму «Православна Русь» відбулася презентація цього оновленого сайту, створеного з благословення Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Алексія ІІ. Під час заходу журналістам були показані зразки шкідливої друкованої продукції.

За статистикою Книжкової палати Росії, щорічно в країні видається близько 2200 релігійних книг. Скільки з них православних - сказати неможливо. До статистики ввійшли не лише видання всіх традиційних для країни конфесій, але й езотерична, окультна література. Проте до розділу «наукова і виробнича літ ... Читати далі »

Переглядів: 772 | Додав: pruxod | Дата: 13.11.2008 | Коментарі (0)

 
- Подейкують, що Ви, пані Тетяна, астролог, тобто  відьма? Тоді скажіть, коли закінчиться ця бісова криза?
- Років через п'ять, не раніше. Але якщо вас ці строки не влаштовують, приходьте на особистий прийом - ми всі ваші проблеми вирішимо...

 (З переписки під час інтернет-конференції). 

На жаль, тепер ворожок та екстрасенсів бере під своє крило держава. 6 листопада Міністерство праці та соціальної політики України внесло до Класифікатора професій посади ворожок і астрологів. За словами заступника міністра освіти і науки України Максима Стріхи, це є підставою для введення в освітню систему навчальні програми нової спеціальності. «Міносвіти було проти, але ... Читати далі »

Переглядів: 955 | Додав: pruxod | Дата: 13.11.2008 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz