MENU
Головна » 2008 » Серпень » 14 » КИЇВ. У Свято-Успенській Лаврі розпочала роботу православна виставка-ярмарок «Медовий Спас»
16:26
КИЇВ. У Свято-Успенській Лаврі розпочала роботу православна виставка-ярмарок «Медовий Спас»
 
14 серпня, в день Винесення Животворчого Хреста Господнього і пам'яті святих мучеників Маккавеїв, у стінах Києво-Печерської Лаври розпочалася щорічна православна виставка-ярмарок «Медовий Спас». Захід присвячено духовному змісту Успенського посту, в день початку котрого відбулось відкриття експозиції. Також вона має на меті привернути увагу людей до праці українських хліборобів-християн, для яких починається складна пора жнив і збору врожаю. Особлива увага приділена пасічникам та всім, хто працює над виробництвом меду.

Відвідувачі православного ярмарку знайдуть тут духовну літературу різноманітного характеру, історичні та богословські книги, мемуаристику. Представлено великий вибір дисків з духовною музикою і проповідями відомих церковних пастирів. Широкий асортимент відеофільмів на релігійну та історичну тематику задовольнить будь-який смак.

Крім цього, на виставці можна придбати та замовити ікони, церковне начиння та богослужбове приладдя, натільні хрестики, різноманітні прикраси в церковному стилі, вироби з тканини, вовни, а також ювелірні прикраси.

Головним сюрприз експозиції - великий вибір меду та продуктів бджільництва: напоїв, еліксирів, лікерів та кремів, вироблених на основі меду.

Виставка триватиме до 22 серпня, режим роботи - з 9:00 до 19:00. Торгові ряди розміщені в дерев'яній галереї, яка поєднує Ближні та Дальні печери Лаври.

Іван Верстюк, Київ
 
Переглядів: 912 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz