MENU
Головна » 2008 » Серпень » 05

Знаменна подія - ювілей Хрещення землі Руської святим рівноапостольним князем Володимиром - для всіх православних віруючих Рівненської єпархії не залишилася без уваги.

З благословення архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія, починаючи з 28 липня, тобто з дня пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира, і до кінця вересня, у межах єпархії пройде відзначення цієї неоціненної події. Святкування включатиме святкові богослужіння в парафіях кожного з благочинь єпархії. На завершення святкування відбудеться фестиваль духовної пісні в місті Рівному.

Першим серед урочистостей було звершено богослужіння 2 серпня, в день пам'яті святого пророка Божого Іллі, в Городоцькому Свято-Миколаївському жіночому монастирі. На запрошення владики Варфоломія розділити духовну радість цього дня до монастиря прибули шановані гості: архієпископ Люблінський і Холмський Авель (Польська Пр ... Читати далі »

Переглядів: 903 | Додав: pruxod | Дата: 05.08.2008 | Коментарі (0)

В день Почаївської ікони Божої Матері, 5 серпня 2008 року, в селі Миротин Здолбунівського благочиння відбулось святкове богослужіння, яке очолив благочинний Здолбунівського району протоієрей Олександр Карпюк.
Після святкової Всеношної та Божественної Літургії було відслужено молебень з хресним ходом до місцевої каплички, збудованої на честь 2000-ліття Різдва Христового.
На святі крім священиків Здолбунівського благочиння були присутні священики Острозького і Гощанського благочинь і священик з Шепетівської єпархії.
Після молебню було виголошено уставне многоліття і благочинний звернувся з словом проповіді і привітання до присутніх. Настоятель храму, протоієрей Григорій Сірук дякував всім за спільну молитву і запросив гостей на святковий обід.
Фоторепортаж святкування в с. Миротин
 
< ... Читати далі »
Переглядів: 983 | Додав: pruxod | Дата: 05.08.2008 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz