MENU
Головна » 2011 » Грудень » 23 » 115 років Різдво-Богородичному храму с. Івачків
10:03
115 років Різдво-Богородичному храму с. Івачків
 
22 грудня у день Зачаття праведною Анною Пресвятої Богородиці в оновленому (зроблено зовнішній ремонт та внутрішній розпис) Різдво-Богородичному храмі с. Івачків відбулося святкове богослужіння на честь 115-річчя Різдво-Богородичного храму храму, яке очолив Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій у співслужінні духовенсва Здолбунівського благочиння та інших благочинь. Також цього дня храм був вщент заповнений богомольцями.
Було відслужено святу Божественну літургію та святковий молебень й виголошено уставні многоліття. Владика Варфоломій звернувся до присутніх у храмі зі словом повчання й привітав усіх з святом. Також Владика вручив Архієрейські грамоти для тих парафіян, що найбільше потрудилися під час ремонту храму.
Настоятель храму о. Василій Адамець та бувший настоятель о. Віталій Приходько дякували Владиці та всім присутнім за спільну молитву, а парафіяни, на знак вдячності, вручили Владиці Варфоломію вишиту ікону Богоматері.
До привітань приєдналася й місцева влада. Голова районної державної адміністрації В. С. Шуль та депутат обласної ради Д. М. Корилкевич подарували храму ікону та внесли грошову пожертву.
Святкування закічилося святковою трапезою.
 
Настоятель храму готується до зустрічі Владики
 
Владика Варфоломій читає молитву на оновлення храму
 
За Божественною літургією
 
На молебні
Переглядів: 1024 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz